Jump to content
Sign in to follow this  
Bunea.eXe

Regulament/Model cerere/Informatii utile

Recommended Posts

Regulament

 

1. Regulament înainte de deschide o cerere:

  1.1 Într-o cerere se pot solicita maxim 5 resurse, în caz contrar cererea va fi respinsa.
  1.2 Daca cererea a fost rezolvata, puteti reveni cu o alta cerere peste 24h.
  1.3 Nu aveti voie sa deschideti mai multe cereri! Maxim o cerere deschisa.
  1.4 În cazul in care cererea este respinsa, puteti reveni cu o alta cerere peste 3 zile.
  1.5 La cererea deschisa nu aveti voie sa lasati reply cu "Up!","Bump", "nu se uita nimeni?" s.a.m.d. Odata ce ai deschis cererea vei primi resursele în cel mai scurt timp posibil.
  1.6 Trebuie respectat modelul mentionat mai jos, în caz contrar cererea va fi respinsa (la a 2-a abatere veti fi trecuti în blacklist).
  1.7 Nu aveţi voie să deschideţi o cerere şi să solicitati anumite lucrări pe care le-aţi putea găsi şi singuri pe google. Noi răspundem doar la resursele solicitate de pe anumite lucrări, nu căutăm resurse sau fonturi la cerere.
 
2. Regulament în privinta raspunsurilor:
  2.1 Resursele oferite ca raspuns trebuiesc uploadate pe platforma! (link: 
  2.2 Oricine poate sa raspunda la cereri în conditiile în care sunt respectate toate regulile mentionate, în caz contrar raspunsul va fi pus pe hidden.
  2.3 Nu aveti voie sa lasati resurse complet diferite fata de cele cerute! Dar în schimb puteti lasa resurse asemanatoare.
  2.4 Cererile ce primesc ca raspuns resurse asemanatoare dar nu cele cerute vor fi închise dupa 48h de la ultimul raspuns oferit.
  2.5 Cererile ce primesc ca raspuns resursele cerute vor fi automat închise, cu posibilitatea de a reveni cu o alta cerere peste 24h.
  2.6 Cererile ce nu au niciun raspuns si sunt deschise de 3 zile vor fi închise si marcate ca fiind nerezolvate, cu posibilitatea de a reveni oricând cu o alta cerere si alte resurse (noi nu putem stii 100% toate resursele, dar în schimb putem cauta ceva asemanator).
 
3. Regulament în privinta resurselor:
  3.1 Resursele nu trebuie sa aiba un continut NSFW, ofensator sau tot ce se încadreaza în acest gen! În caz contrar cererea va fi respinsa si veti fi trecuti automat pe blacklist.
  3.2 Luând în considerare regula 2.2, resursele oferite trebuie sa fie cât de cât asemanatoare cu cele cerute (Exemplu: o versiune mai veche dar asemanatoare al unui font, border cât de cât asemanator s.a.m.d.).
 

Model

Titlu topicului: Cerere textura/font/brush/render etc.
 

- Detalii:
- Imagine:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...