Jump to content
CSFRAGURI Romania

Beyourself

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Mai postez odata. Vrei sa spui ca tu, Bunea, detinatorul sau ce esti tu pe aici, raspunzi unui comentariu primit de la un asa zis "curva lui Bunea" sau poate chiar tu esti cu un alt cont, imi inchizi topic-ul si aia e? tu care trebuie sa le raspunzi oamenilor aici, nu raspunzi la mesaje de 1 saptamana? iar cum a spus ala, daca eu te injuram, ma mai chinuiam sa intru sa-ti cer sa-mi dai unban? si faceam atatea cereri si dadeam atatea mesaje? atata timp cat n-am slot sau ceva si joc mai des decat tine pe zm, poate oricine sa intre cu numele meu. si sunt cativa pe care i-am vazut ca-si schimba numele! dar asa este cand te joci cu copilasi, era treaba ta sa fii mai matur si sa stii sa gestionezi situatia, dar aparent, din poza ta de profil cred ca mai degraba esti cel mic, nu celalalt. Sa-ti traiasca! Nick cu care joci: Beyourself Steam On/Off: off Varsta: 31 Experienta in amx: 10 ani aprox Ai citit regulamentul?: banuiesc ca e un cuvant cheie pe care sa-l trec, nu l-am citit, insa in mare stiu regulamentul. P.S.: toti cauta cuv cheie, sunteti constienti de asta, nu? si nu l citesc De unde ai aflat de server?: un prieten Link Ore Jucate : nu cred ca am orele necesare Poti ajuta serverul cu o donatie ? : mai tarziu, candva, da! cred ca pot ajuta cu serverul, in momentul in care nu sunt admini si intra codati sau nesimtiti. am avut admin pe unele dintre cele mai mari servere de cs clasic si pe 2 de zm, acum vreo 5 ani, populate. Ma pricep la adminat :)
  2. Nick cu care joci: Beyourself Steam On/Off: off Varsta: 31 Experienta in amx: 10 ani aprox Ai citit regulamentul?: banuiesc ca e un cuvant cheie pe care sa-l trec, nu l-am citit, insa in mare stiu regulamentul. P.S.: toti cauta cuv cheie, sunteti constienti de asta, nu? si nu l citesc De unde ai aflat de server?: un prieten Link Ore Jucate : nu cred ca am orele necesare Poti ajuta serverul cu o donatie ? : mai tarziu, candva, da! cred ca pot ajuta cu serverul, in momentul in care nu sunt admini si intra codati sau nesimtiti. am avut admin pe unele dintre cele mai mari servere de cs clasic si pe 2 de zm, acum vreo 5 ani, populate. Ma pricep la adminat :)
  3. Salut, am fost banat de Bunea pe serverul de ZM. i-am explicat ulterior ca a fost o greseala ce a facut, dat fiind faptul ca au fost playeri codati care-si schimbau numele, aveau aim, speed si wall, cand a intrat Bunea era unu cu numele "Beyourslef" desi eu sunt "Beyourself". Eu am fost banat intr-un final, si-a asumat greseala in mesaj privat insa de 4 zile ii scriu si nu se rezolva nimic. Daca poate raspunde cineva, va rog. Nume: Beyourself IP: 86.120.44.160 P.S.: era vorba si ca primesc un slot, pt a evita situatiile de genul pe viitor. Daca inca este de actualitate, as vrea slot-ul macar.
  4. Salut, am fost banat de Bunea pe serverul de ZM. i-am explicat ulterior ca a fost o greseala ce a facut, dat fiind faptul ca au fost playeri codati care-si schimbau numele, aveau aim, speed si wall, cand a intrat Bunea era unu cu numele "Beyourslef" desi eu sunt "Beyourself". Eu am fost banat intr-un final, si-a asumat greseala in mesaj privat insa de 4 zile ii scriu si nu se rezolva nimic. Daca poate raspunde cineva, va rog. Nume: Beyourself IP: 86.120.44.160 P.S.: era vorba si ca primesc un slot, pt a evita situatiile de genul pe viitor. Daca inca este de actualitate, as vrea slot-ul macar.
×
×
  • Create New...